ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Παναθηναϊκός: «Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς»


Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στον χθεσινό(4/6) τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, κάνοντας λόγο για κλοπή της νίκης ενώ τόνισε με νόημα πως αν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβει εκείνη.

Με αφορμή όσα έγιναν στον χθεσινό τρίτο τελικό των δύο “αιωνίων” μεταξύ των οποίων ο τραυματισμός μελών της αποστολής του Εξάστερου από φωτοβολίδα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για κλοπή της νίκης από τους διαιτητές Καρακατσούνη και Σχινά ενώ καλεί τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα μέτρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κύριους Καρακατσούνη και Σχινά να κλέβουν την καθαρή νίκη μας και να τη χαρίζουν με το έτσι θέλω στον αντίπαλο. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τους από την ΚΕΔ.

Επίσης, όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους οπαδούς του αντιπάλου να ξεφτιλίζουν το άθλημα το οποίο αγαπάμε, πετώντας καπνογόνα, κροτίδες ακόμα και φωτοβολίδα ευθείας βολής εντός της φυσούνας, πετυχαίνοντας μέλη της αποστολής μας... Και βέβαια είδε 500 άτομα, με μπροστάρη τον γνωστό αρχιχουλιγκάνο, να σουλατσάρουν εντός παρκέ βρίζοντας και απειλώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διαιτητές.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις αθλιότητες και τους ηθικούς τους αυτουργούς, οι οποίοι δεν είχαν καν την τσίπα να τις καταδικάσουν. Γι’ αυτούς προφανώς ήταν απλά το «καυτό ΣΕΦ».
Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια σταθμά και να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου.

Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics