ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων»


Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω του instagram για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Τριφυλλιού και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods πήρε θέση τονίζοντας πως είναι η στιγμή να υπάρξει συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων αλλά και η δημιουργία του «PAO Foundation».

Με αφορμή και την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «PAO Foundation» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρθηκε και εκείνη στις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και κάλεσε όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό να δηλώσουν παρών και να υπάρξει συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων για έναν ενιαίο και ισχυρό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι η εξής: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις, ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή.

Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες, ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics