ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για τον τρίτο «μικρό» τελικό με τον Άρη


Μπορεί τα βλέμματα όλων στην ΑΕΚ να είναι στραμμένα στον δεύτερο “μικρό” τελικό της Basket League με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη όμως οι φίλαθλοι της Ένωσης μπορούν από σήμερα(30/5) να προετοιμάζονται για το τρίτο παιχνίδι που θα γίνει το προσεχές Σάββατο(3/6, 17:00).

Μετά το 1-0 της ΑΕΚ, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά αύριο όμως οι φίλαθλοι της Ένωσης μπορούν από σήμερα να προετοιμάζονται για το τρίτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διάθεση εισιτηρίων για την 3η αναμέτρηση της τελικής σειράς αγώνων της Basket League της «Βασίλισσας» με τον Άρη ξεκίνησε, τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 17:00.
ΑΕΚ – ΑΡΗΣ
- Online από αυτή τη σελίδα
TΡΟΠΟI ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION,  καθημερινά έως Παρασκευή 02/06 και ώρες 11:00 έως 18:00).
- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).
- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ, 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά».
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics