ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος


Γυρίζει σελίδα από σήμερα(26/5) ο μπασκετικός ΠΑΟΚ καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως μετά από 8 χρόνια συνεργασίας ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας.

Δύο φορές στο παρελθόν οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στη λύση της συνεργασίας τους όμως η τρίτη ήταν και η “φαρμακερή” καθώς μετά από οκτώ χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας ήρθε το “διαζύγιο”. Σε μια στιγμή που κανείς δεν το περίμενε η διοίκηση του ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε η οκτάχρονη συνεργασία της με τον Σούλη Μαρκόπουλο τονίζοντας πως όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος ενώ ευχήθηκε στον επιτυχημένο κόουτς καλή συνέχεια. Πάντως, ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και η απόφαση δεν ήταν δική του αλλά της διοίκησης της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Μετά από οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, στην πορεία της οποίας ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, ήταν απόλυτα αξιοπρεπής και πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα για να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους με έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μία μοναδική τακτική για την ιστορία του συλλόγου και τις συνήθεις πρακτικές που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μία εμπιστοσύνη που δεν την επέβαλε ο προπονητής, αλλά την κέρδισε. Μία εμπιστοσύνη που δεν την ζήτησε, αλλά του προσφέρθηκε απλόχερα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ κανείς και αυτή ακριβώς η λογική είναι που θα πρέπει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Και φυσικά στον ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την σειρά του, τίμησε και με το παραπάνω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό αυτού του συμβολαίου ζωής που είχε με την ομάδα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και το έκανε με την ψυχή του, με αξιοπρέπεια και πάντα με χαμηλούς τόνους. Έτσι ακριβώς όπως τον μάθαμε από την πρώτη μας συνεργασία τη δεκαετία του ’90. Όλα όμως έχουν μία αρχή και ένα τέλος.

Ευχαριστούμε τον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics