ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Τέλος και ο Μπούτσκος από τον ΠΑΟΚ


Την επόμενη της ανακοίνωσης της λύσης της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως παρελθόν για την ομάδα αποτελεί και ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Μαρκόπουλου, ο Παντελής Μπούτσκος.

Η χθεσινή(26/5) αιφνιδιαστική ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΟΚ για το αναπάντεχο “διαζύγιο” με τον Σούλη Μαρκόπουλο έχει δρομολογήσει εξελίξεις στον Δικέφαλο και έτσι μια μέρα μετά ανακοινώθηκε πως παρελθόν για την ομάδα αποτελεί και ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Μαρκόπουλου, ο Παντελής Μπούτσκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παντελή Μπούτσκο. Ευχαριστούμε τον κ. Μπούτσκο για την προσφορά του στην ομάδα, για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που έδειξε σε όλη τη διάρκεια αυτών των 8 χρόνων της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ξεχωριστή συμβολή του στην προσπάθειας της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία ό,τι κι αν κάνει».

Εν τω μεταξύ, στη συνέχεια της ανακοίνωσης της ΚΑΕ υπήρξε και δήλωση του Παντελή Μπούτσκου, ο οποίος ανέφερε: «Έκανα τη δουλειά μου με αγάπη και σεβασμό απέναντι στο μπάσκετ, με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην ομάδα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics