ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για τον πρώτο μικρό τελικό με τον Άρη


Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στους τελικούς της Basket League και πλέον θα κοντραριστεί με τον Άρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και εν αναμονή του πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή(28/5) η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της “βασίλισσας” για την διάθεση των εισιτηρίων.

Και φέτος η ΑΕΚ θα παλέψει με τον Άρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και ενόψει του πρώτου αγώνα των μικρών τελικών, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της Ένωσης πως η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα(26/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διάθεση εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της τελικής σειράς αγώνων της Basket League της «Βασίλισσας» με τον Άρη ξεκίνησε, τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 και ώρα 18:00.
ΑΕΚ – ΑΡΗΣ
- Online από αυτή τη σελίδα
TΡΟΠΟI ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION,  Σήμερα Παρασκευή έως τις 18:00).
- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).
- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ, 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics