ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Συνεχίζει με Καλαμπάκο ο Κόροιβος


Η εξαιρετική συνεργασία του Κόροιβου με τον Ντίνο Καλαμπάκο και η επιτυχημένη πορεία της ομάδας στη φετινή Basket League είχαν σαν αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση του Κόροιβου και ο έμπειρος κόουτς έδωσαν τα χέρια, η συμφωνία τους ανακοινώθηκε και επίσημα και έτσι ο Ντίνος Καλαμπάκος θα είναι στο “τιμόνι” της ομάδας και την επόμενη σεζόν, στην οποία ο Κόροιβος θα αγωνιστεί και πάλι στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Κοροίβου αναφέρει: «Οι άνθρωποι της Διοίκησης της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ολοκληρώνοντας την απόλυτα επιτυχημένη, αγωνιστική χρονιά 2016-2017 είχαμε δηλώσει ότι προτεραιότητα μας για την επόμενη θα είναι η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του, διότι η αγωνιστική φιλοσοφία του κόουτς ταιριάζει απόλυτα με την δική μας καθώς και με αυτή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, όσον αφορά στο μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε.
Ο Ντίνος όπως όλοι γνωρίζουν είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ «από τα παλιά», που έχει λόγο, που έχει μπέσα και έχει μάθει να αγαπάει και να αγαπιέται, όπως συνέβη και την χρονιά που πέρασε, όπου αγάπησε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και αγαπήθηκε πολύ και ο ίδιος. Αυτήν την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δεν μπορεί κανένας να την διακόψει. Έτσι λοιπόν, η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κόουτς Καλαμπάκο για την σεζόν 2017/2018.

Ευχόμαστε στον Ντίνο και στην οικογένεια του να έχουν υγεία και να έχουμε μαζί άλλη μια χρονιά με επιτυχίες κάνοντας ξανά χαρούμενο τον φίλαθλο κόσμο όλης της Ηλείας.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Εκ της Κ.Α.Ε. Κόροιβος».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics