ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Συνεχίζει με Σερέλη στο «τιμόνι» το Λαύριο


Την επιτυχημένη και πολύχρονη συνεργασία τους θα συνεχίσουν για άλλη μια χρονιά το Λαύριο και ο Χρήστος Σερέλης καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο έμπειρος κόουτς θα είναι στο “τιμόνι” της ομάδας και την επόμενη σεζόν, την 14η συνεχόμενη.

Μεγάλο μερίδιο της φετινής επιτυχημένης σεζόν του Λαυρίου έχει ο προπονητής του, Χρήστος Σερέλης και όπως ήταν λογικό η διοίκηση δεν είχε σκοπό να τον... χάσει. Η εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, η οποία μάλιστα θα είναι η 14η συνεχόμενη του έμπειρου κόουτς στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο αναφέρει: «Και του χρόνου με κόουτς Σερέλη!
H KAE Λαύριο-DHI ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη και για την επόμενη σεζόν! Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για 14η χρονιά στην ομάδα μας, την οποία έχει οδηγήσει στις σπουδαιότερες επιτυχίες της Ιστορίας της.
«Το Λαύριο είναι η οικογένεια μου… Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο… Συνεχίζουμε κι ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά!», τόνισε ο προπονητής των Λαυριωτών.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη, το Λαύριο-DHI ξεκινάει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics