ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ολυμπιακός: Τέλος οι αιτήσεις για το φάιναλ φορ, στις 10/5 θα ανακοινωθούν οι... τυχεροί


Η διαδικασία αποστολής αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων του Ολυμπιακού για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης ολοκληρώθηκε σήμερα(8/5) και η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως την Πέμπτη θα ενημερωθούν ποιοι είναι οι... τυχεροί φίλαθλοι που θα πάρουν τα εισιτήρια.

Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπέβαλαν αίτηση για την αγορά εισιτηρίου για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης την Πέμπτη θα μάθουν αν θα είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα πάρουν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια για την Πόλη. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός σήμερα(8/5) ολοκληρώθηκε η διαδικασία αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων για το φάιναλ φορ και την Πέμπτη θα ενημερωθούν οι... τυχεροί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία αποστολής αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων για το Euroleague Final Four της Κωνσταντινούπολης. Αιτήσεις που θα αποστέλλονται από εδώ και στο εξής, δεν θα είναι έγκυρες. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κατά πολύ τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, οπότε η κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται στην ανακοίνωση έναρξης της διαδικασίας. Οι δικαιούχοι αγοράς των εισιτηρίων θα αρχίσουν να ενημερώνονται από την Τετάρτη 10.5. το πρωί και θα πρέπει άμεσα, μετά την ενημέρωση τους, να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες που θα τους δοθούν για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, η υποστήριξη τους είναι εκπληκτική και μακάρι να μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα! Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι σχετικές οδηγίες για όσους φιλάθλους ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics