ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Παναθηναϊκός: Και ο Σιούτης στο «One Team» (pics)


Μετά τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Γιώργο Καλαϊτζή ήταν η σειρά του Γιάννη Σιούτη να συμμετάσχει μέσω του Παναθηναϊκού Superfoods στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere.

Ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Τριφυλλιού επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και μοίρασε χαμόγελα στους ανήλικους κρατούμενους παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας μαζί τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίστηκε και τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Τρίτη (11/4), ο προπονητής της παιδικής ομάδας του «τριφυλλιού», Γιάννης Σιούτης, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και μοίρασε χαμόγελα στους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας μαζί τους.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» προπόνησε τα παιδιά με πάσες και διαγωνιστικά σουτ, ενώ τους ανέλυσε τις θέσεις στο μπάσκετ και τα χαρακτηριστικά τους. Ακολούθως, έπαιξε «μονό» με τους νεαρούς κρατουμένους και τους μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Γιάννης Σιούτης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μίλησε στο paobc.gr για την πρωτόγνωρη εμπειρία που βίωσε: «Ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να ξεχαστούν από την καθημερινότητά τους μέσα από την προπόνηση. Πέραν αυτού τους θέσαμε τους προβληματισμούς μας και συζητήσαμε αρκετά για ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και τη ζωή. Θεωρώ πως πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας η οποία εύχομαι να συνεχιστεί».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics