ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Παναθηναϊκός: Και ο Καλαϊτζής στο One Team (pics)


Την “σκυτάλη” από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη πήρε ο Γιώργος Καλαϊτζης και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκας «One Team» - Basketball is Everywhere, επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Μετά την επίσκεψη του Φρασκίσκου Αλβέρτη στις φυλακές της Κορίνθου την προηγούμενη εβδομάδα, την περασμένη Τρίτη(4/4) ήταν η σειρά του προπονητή της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού Superfoods να δώσει και εκείνος το παρών και να περάσει ευχάριστες στιγμές παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Συνέχεια δόθηκε την περασμένη εβδομάδα στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (4/4), ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του «τριφυλλιού», Γιώργος Καλαϊτζής επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και πέρασε ευχάριστες στιγμές παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών).

Ο κ. Καλαϊτζής δίδαξε στα παιδιά την άμυνα, στοιχείο του παιχνιδιού που γνωρίζει πολύ καλά από τότε που ήταν αθλητής.. Αν και η άμυνα δεν προκαλεί στα περισσότερα παιδιά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο κ. Καλαϊτζής κατάφερε να τους ενθουσιάσει τόσο με τον τρόπο προπόνησης, αλλά και με όσα τους υπέδειξε και είπε. «Η άμυνα και η ενασχόλησή μου με το μπάσκετ μου έμαθαν να έχω υπομονή. Μου έμαθαν να κάνω ένα βήμα πίσω και να σκέφτομαι πριν πράξω το οτιδήποτε. Για όλα υπάρχουν λύσεις αρκεί να πάρεις ένα λεπτό να σκεφτείς πριν κάνεις κάτι», τους είπε αρχικά και συνέχισε: «Προσωπικά, όταν ήμουν θυμωμένος έδενα τα κορδόνια μου για ένα λεπτό ώστε να μου περάσει ο θυμός και να μην κάνω κάτι που θα το μετάνιωνα μετά. Προσπαθήστε να διαχειρίζεστε τον θυμό σας ώστε να μην μετανιώσετε για κάποια πράξη σας».

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν και ο Γιώργος Καλαϊτζής από την επαφή του με τα παιδιά και αναχωρώντας τα ευχαρίστησε για τη συνεργασία και δεσμεύτηκε να τους επισκεφτεί ξανά σύντομα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics