ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: « Ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί τεράστια εγγύηση για το μέλλον όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ»


Με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της δήλωσε και επίσημα την στήριξή της στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας πως αποτελεί τεράστια εγγύηση για το μέλλον όλης της οικογένειας του Δικέφαλου.

Θέλοντας να δηλώσει και δημόσια την συμπαράστασή της στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της τόνισε ο κ. Σαββίδης αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη και εγγύηση για το μέλλον όλης της οικογένειας του Δικέφαλου και κάλεσε άπαντες να παραμείνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον τιτάνιο αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό με ισονομία σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσία του κ.Ιβάν Σαββίδη αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη και εγγύηση για το μέλλον όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Οφείλουμε όλοι να συσπειρωθούμε γύρω του, να παραμείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν σε όλα τα επίπεδα.

Διανύουμε μία εβδομάδα με έντονη αγωνιστική δράση και πολύ σημαντικούς αγώνες για τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τον ημιτελικό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου την Πέμπτη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη δύσκολη προσπάθεια ανατροπής του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να γίνει ταυτόχρονα ασπίδα προστασίας του συλλόγου. Τα φαινόμενα ανισονομίας δεν πρέπει να προκαλέσουν σε κανέναν δεύτερες σκέψεις. Η προσπάθεια δεν τελειώνει την Πέμπτη. Οι αγώνες συνεχίζονται και την Παρασκευή και το Σάββατο και πάντα…

ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics