ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Μελής


Την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ υπέβαλλε ο Μιχάλης Μέλης και πλέον τη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Οκτώ μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής θέλησε να αποχωρίσει και με επιστολή ανακοίνωσε σήμερα(3/2) στις ομάδες την παραίτησή του. Για την ώρα την θέση του αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σύντομα οι ομάδες της Basket League θα αποφασίσουν αν θα πάνε άμεσα σε εκλογές ή αν ο κ. Γαλατσόπουλος θα αναλάβει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Όσον αφορά τους λόγους της παραίτησης του κ. Μελή οι πληροφορίες λένε πως ήταν δυσαρεστημένος καθώς δεν βρήκε ανταπόκριση και στήριξη από τις ομάδες για να υλοποιήσει όσα είχε προτείνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ και η επιστολή του κ. Μέλη αναφέρουν: «Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Μιχάλης Μελής απέστειλε στους επικεφαλής των ΚΑΕ – μελών του Συνδέσμου την ακόλουθη επιστολή:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να παραιτηθώ από την προεδρία του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Αναλαμβάνοντας πριν από οκτώ μήνες την ευθύνη εξορθολογισμού και αναβάθμισης της λειτουργίας του Συνδέσμου, έθεσα ως προαπαιτούμενα την συναίνεση και συστράτευση του συνόλου των ΚΑΕ – μελών του.

Υπενθυμίζοντας την πάγια άποψη μου, ότι η ανάληψη της προεδρίας του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ταυτίζεται με την εκπλήρωση προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών, ευελπιστώ να βρεθεί σύντομα ο Σύνδεσμος σε πορεία σύγκλισης, αφήνοντας στην άκρη την εσωστρέφεια, που διαβρώνει τις αρχές της συλλογικότητας και υπονομεύει κάθε προσπάθεια συμπόρευσης και κοινής εξέλιξης».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics