ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Δ. Γιαννακόπουλος: «Υπέρ της διπλής ανάπλασης σε Γουδή και Λεωφόρο»


Επίσημη θέση μέσω γραπτής δήλωσής του πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού και παρόλο που προτιμά το ΟΑΚΑ τόνισε πως συντάσσεται με τους φιλάθλους της ομάδας και χαιρετίζει την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή-Λεωφόρος.

Τις τελευταίες μέρες πολύ λόγος γίνεται για το θέμα του Παναθηναϊκού και σήμερα(17/3) ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος της ομάδας με γραπτή δήλωσή του τόνισε πως αν και πιστεύει πως το ΟΑΚΑ είναι η πιο κατάλληλη και εφικτή λύση, σέβεται την επιθυμία των φιλάθλων της ομάδας και χαιρετίζει την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση σε Γουδή και Λεωφόρο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ, Γιαννακόπουλου είναι η εξής: «Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας, για μια σειρά από λόγους. Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics