ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με την Εφές στην Τουρκία όμως οι φίλαθλοί του μπορούν από να προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής(2/4) με τον ΠΑΟΚ καθώς η ΚΑΕ ενημέρωσε πως αύριο(29/3) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του έχουν δύσκολο έργο αυτή την εβδομάδα καθώς την Πέμπτη(29/3) αντιμετωπίζουν την Εφές στην Τουρκία ενώ δύο μέρες αργότερα υποδέχονται στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας πως από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/04/2017 στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

•    Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 02/04/2017 από τις 10:00 και μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.
•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από τις 29/03/2017 .
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από τις 29/03/2017.
Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.
Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι  λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα και νωρίτερα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5,10,15,20 και 30 ευρώ.
Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον ΠΑΟΚ και ώρα 17:00 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2017 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics