ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Αλλαγή για Παναθηναϊκό και Άρη στην 22η αγωνιστική της Basket League


Δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Basket League, στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Άρη με Λαύριο και Κολοσσό αντίστοιχα ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η διοργανώτρια αρχής της μεγάλης κατηγορίας των Ανδρών ανακοίνωσε δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Παναθηναϊκού Superfoods με το Λαύριο δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου αλλά μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο και μάλιστα στις 9 το βράδυ ενώ το παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό στην Ρόδο θα διεξαχθεί όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο το Σάββατο 18 Μαρτίου αλλά μια ώρα νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League:

* Η συνάντηση Παναθηναϊκός Superfoods – Λαύριο DHI θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/3, αντί για την Κυριακή 19 του μηνός, με ώρα έναρξης τις 21:00 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το NOVASPORTS3HD.

* Η αναμέτρηση Κολοσσός H Hotels – Άρης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 του μηνός με ώρα έναρξης τις 17:00, αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το NOVASPORTS4HD».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics