ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει τα Special Olympics Hellas (pics)


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δείχνει για άλλη μια φορά το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο καθώς θα στηρίξει τα Special Olympics Hellas και την αθλήτρια Αιμιλία Κουλιακιώτη που θα συμμετάσχει στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game.

Η διοίκηση του Εξάστερου δεν σταματά να δείχνει την ευαίσθητη κοινωνική της πλευρά καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωσή της θα στηρίξει τα Special Olympics Hellas και την αθλήτρια Αιμιλία Κουλιακιώτη και την προπονήτριά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα Special Olympics Hellas έλαβαν την τιμητική πρόσκληση από τα Special Olympics International, να αντιπροσωπεύσουν - μεταξύ εκατομμυρίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο - την περιοχή Ευρώπης-Ευρασίας,  στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game.
Για φέτος, τα Special Olympics International επέλεξαν την αθλήτρια Αιμιλία Κουλιακιώτη, του προγράμματος της Θεσσαλονίκης,  η οποία μαζί με άλλους 12 αθλητές Special Olympics απ’ όλο τον κόσμο αλλά και αθλητές-θρύλους του NBA και του WΝΒΑ θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του All Star Game.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ως περήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas και αρωγός στην αξιόλογη προσπάθειά τους, θα σταθεί στο πλευρό της αθλήτριας και της προπονήτριάς της,  Νίνας Κωνσταντινίδου, στο ταξίδι τους στην Νέα Ορλεάνη.
Το 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game θα λάβει χώρα από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2017 στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αll Star Game».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics