ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

«Πυρά» Λάσκαρη για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους διαιτητές


Λίγα λεπτά μετά τον επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο “Nick Galis Hall” και την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νίκος Λάσκαρης μίλησε με αιχμηρά λόγια για τους οπαδούς τους Εξάστερου και τους διαιτητές του αγώνα.

Με δηλώσεις του στη Nova λίγο μετά τη λήξη του χαμένου για την ομάδα τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ιδιοκτήτης του Άρη, Νίκος Λάσκαρης αναφερόμενος αρχικά σε όσα θλιβερά έγιναν πριν και μετά τον αγώνα, τόνισε: «Είναι ντροπή για το μπάσκετ ό,τι έγινε στο τέλος. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για τα συγκεκριμένα όπλα, έγινε πόλεμος στο τέλος. Είπαμε να αλλάξουμε το μπάσκετ, να έρχονται οικογένειες στο μπάσκετ, ίσως να μην είναι έτοιμοι κάποιοι γι αυτό. Δεν έχω πλήρη εικόνα για ό,τι έγινε, αλλά ξέρω ότι οι δικοί μας οπαδοί είναι παράδειγμα προς μίμηση διότι δεν ανταπέδωσαν αν και προκλήθηκαν. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δώσουμε τέλος στα έκτροπα».

Στη συνέχεια, ο κ. Λάσκαρης αναφέρθηκε και στην διαιτησία των Σχινά, Αναστόπουλου και Παναγιώτου για τους οποίους άφησε αιχμές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, δεν μας άφησαν να το διεκδικήσουμε το ματς. Ελπίζουμε να μην ήταν σκόπιμο. Έδωσα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό στα αποδυτήρια, είναι ένας αγώνας, δεν μπορούμε να πούμε ότι οι διαιτητές έκριναν τον τελικό, αλλά δεν μας επέτρεψαν να τον διεκδικήσουμε. Στους 4 πόντους δεν μας έδωσαν φάουλ, όταν πλησιάσαμε στους 4 πόντους δεν μας άφησαν. Τελείωσε αυτό το ματς, έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι για να κερδίσουμε. Κρίμα να μην κρίνονται οι αγώνες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από διαφορετικούς παράγοντες. Αν είχε πάει στους 2 πόντους το παιχνίδι, ίσως τώρα να είχαμε πάρει το Κύπελλο. Το παλέψαμε κι αυτό μετράει».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics