ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Και για τον Άρη προτεραιότητα στον τελικό τα διαρκείας


Μια μέρα μετά τον Παναθηναϊκό και η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε πως όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Χθες(8/2) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως για την διάθεση των 1.100 εισιτηρίων του τελικού προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και μια μέρα μετά και η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως και εκείνη θα δώσει προτεραιότητα στους “μόνιμους” υποστηρικτές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall".

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του “Nick Galis Hall”».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics