ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Λάσκαρη


Με έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον ιδιοκτήτη του Άρη, Νικόλαο Λάσκαρη εξαιτίας των αιχμηρών δηλώσεων που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Λάσκαρης είχε δώσει το παρών στην συνέντευξη Τύπου και είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για την διαιτησία του αγώνα αλλά και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προ ημερών ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον κάλεσε σε απολογία και σήμερα(6/2) λοιπόν, ανακοινώθηκε πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης τιμωρείται με έξι μήνες στέρησης εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ είναι η εξής:
«8/6-2-2017
ΑΡΗΣ
Επιβάλλεται:  
1) Στον κ Νικόλαο Λάσκαρη του Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, για την από 22-11-2016 δημόσια δήλωση του με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και για χρονική διάρκεια 6 μηνών από τη δημοσίευση της παρούσας, και πρόστιμο 5.000,00€ και
2) Στην 
ΑΡΗΣ ΚΑΕ χρηματικό πρόστιμο 15.000,00€, για την ως άνω δημόσια δήλωση».
O Άρης έχει δικαίωμα έφεσης ενώ αν τελεσιδικήσει η απόφαση, ο Νίκος Λάσκαρης δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στον προγραμματισμένο για τις 18/2 τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Nick Galis Hall».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics