ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου


Εν αναμονή του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εξάστερου ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως εξαιτίας του μικρού αριθμού εισιτηρίων που θα έχει στη διάθεσή της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και παράλληλα έδωσε σχετικές πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Λόγω του περιορισμένου χρόνου και αριθμού εισιτηρίων και βάσει των αυστηρών διαδικασιών που όρισαν η ΕΟΚ και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods  ενημερώνει τους  φιλάθλους της για τα κάτωθι:
Σεβόμενοι τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα τους  δοθεί  προτεραιότητα στη διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου. Όσοι από αυτούς επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, θα πρέπει έως και την Παρασκευή 10/02 και ώρα 17.00 να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ στα τηλέφωνα: 2103503282, 2103503288, 2103503289 (ωράριο λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου την Πέμπτη 9/2 και την Παρασκευή 10/2: 10.00 με 17.00) τηρώντας την παρακάτω διαδικασία:
  •    Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται να αγοράσουν ένα εισιτήριο, το οποίο θα είναι αυστηρά προσωπικό.
  •    Σύμφωνα με τις εντολές της ομοσπονδίας και της αστυνομίας, θα πραγματοποιηθεί προεγγραφή σε λίστα που θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, η οποία θα αποσταλεί στην ομοσπονδία και στην αστυνομία για έγκριση.
  •   Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που δε υπάρχει ταυτοπροσωπία, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.
  •   Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε από την ομοσπονδία στα 30,00 ευρώ, ποσό το οποίο θα πρέπει να προπληρωθεί.

Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγαλύτερη των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας. Εφόσον υπάρξουν εισιτήρια διαθέσιμα μετά το πέρας της προθεσμίας για τους κατόχους διαρκείας, αυτά θα διατεθούν τη Δευτέρα, ακολουθώντας πάντα τις ανωτέρω διαδικασίες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics