ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Τέλος από την Δόξα ο Μαρκόπουλος, αναλαμβάνει ο Τακιανός


Τέλος στη συνεργασία τους έβαλαν ο Χάρης Μαρκόπουλος και η Δόξα Λευκάδας και πλέον η ομάδα θα συνεχίσει ως το τέλος της φετινής σεζόν στην Basket League με προπονητή τον Φώτη Τακιανό.

Δύο μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods και εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος ο Χάρης Μαρκόπουλος και η διοίκηση της Δόξας έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Μάλιστα, η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μαρκόπουλου, ο Φώτης Τακιανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Δόξας αναφέρει: «Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας και ο προπονητής Χάρης Μαρκόπουλος ανακοινώνουν την  από κοινού λύση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Δόξα Λευκάδας τον ευχαριστεί θερμά για την απόφαση του να αναλάβει τη Τεχνική Ηγεσία της Ομάδος μας σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία και για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου .
Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χρέη Α Προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Βοηθός Προπονητή της ομάδας Φώτης Τακιανός».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics