ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Δεν ξεκίνησε ο τελικός, υπεράριθμοι οι οπαδοί του Άρη, ζητάει εκκένωση ο Παναθηναϊκός


Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς οι οπαδοί του Άρη είναι οι διπλάσιοι από το νούμερο που είχε συμφωνηθεί και η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods ζητάει την εκκένωση μέρος του “Nick Galis Hall”.

Οι δύο ομάδες είχαν στη διάθεσή τους από 1.100 εισιτήρια η καθεμία όμως στο Αλεξάνδρειο βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 2.000 οπαδοί του Άρη. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods και ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου τονίζοντας πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα σε συνεργασία με την αστυνομία ζητάει την εκκένωση των θέσεων πίσω από τον πάγκο της ομάδας για να ξεκινήσει ο τελικός. Μάλιστα, ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Νίκο Λάσκαρη προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει ο τελικός, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00. Λίγο αργότερα ο κ. Λάσκαρης ζήτησε από τους οπαδούς του Άρη να μεταφερθούν από το σημείο πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods για να ξεκινήσει ο τελικός. 

Από την πλευρά τους οι διαιτητές ξεκαθάρισαν πως αν σε 15 λεπτά δεν έχει αδειάσει ο χώρος πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, δε θα γίνει ο τελικός. Μάλιστα, ο εκ των διαιτητών Χρυσόστομος Σχινάς μιλώντας στην Nova δήλωσε: «Για μας οι άνθρωποι είναι πάνω από κάθετι άλλο. Υπήρχε μία συμφωνία, αν δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα δεν αρχίζει το παιχνίδι. Δώσαμε 15 λεπτά παραπάνω στις ομάδες».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics