ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια του τελικού


Φτερά” έκαναν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού Superfoods για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη το προσεχές Σάββατο(18/2, 17:00) καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ υπήρξε υπερκάλυψη του αριθμού των εισιτηρίων που είχαν οι “πράσινοι” στη διάθεσή τους.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Εξάστερου είχαν προτεραιότητα για την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο και έσπευσαν να τα “εξαφανίσουν” με συνοπτικές διαδικασίες. Η ζήτηση από την πλευρά των κατόχων διαρκείας υπερκάλυψε τον αριθμό εισιτηρίων που είχε στη διάθεσή της η ΚΑΕ, η οποία ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν πια διαθέσιμα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως η ζήτηση από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, υπερκάλυψε τον αριθμό των εισιτηρίων που είχαμε στη διάθεσή μας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Άρη, στο Nick Galis Hall.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και είμαστε βέβαιοι πως με την παρουσία τους στο γήπεδο θα συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους στη διεξαγωγή ενός αγώνα-γιορτή, επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά αντάξια του ήθους και της ιδέας του Παναθηναϊκού μας!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics