ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με την Μπάνβιτ ο Άρης


Στο παιχνίδι του Άρη με την Μπάνβιτ στην Τουρκία οι διαιτητές δεν έκαναν απλά λάθη αλλά ουσιαστικά έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα και για αυτό η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατέθεσε ένσταση και ζητά την υπέρ της κατακύρωση του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Άρη που έχουν ουκ ολίγα δικαιολογημένα παράπονα και έχουν κάθε λόγο να “φωνάζουν” για “κλοπή” της νίκης κατέθεσαν ένσταση για τον αγώνα με την Μπάνβιτ και επικαλούμενοι και το βίντεο της αναμέτρησης στέκονται κυρίως στο λάθος με τον χρόνο στην τελευταία επίθεση της λήξης της παράτασης. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας μπορεί να μην το ανέφεραν στην ένσταση αλλά έχουν παράπονα και για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα όταν δεν δόθηκε φάουλ υπέρ του Τσαϊρέλη αλλά και για την τεράστια διαφορά στις βολές των δύο ομάδων με την Μπάνβιτ να έχει 30 περισσότερες.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης σχετικά με την ένσταση αναφέρει: «Ένσταση, με την οποία ζητά την υπέρ του κατακύρωση του αγώνα, υπέβαλλε ο ΑΡΗΣ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Banvit.
Η ομάδα μας υποστηρίζει ότι όταν ο Tadija Dragicevic πέτυχε το τρίποντο που έγραψε το 93-94, στο χρονόμετρο απέμεναν 26.6 δευτερόλεπτα για τη λήξη της παράτασης. Μετά το κόψιμο του Σπύρου Μούρτου στον Theodore, το χρονόμετρο έδειχνε 1.7 δευτερόλεπτα για τη λήξη, κάτι που σημαίνει ότι είχε λήξει ο χρόνος των 24'' για την τουρκική ομάδα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics