ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Πρίφτης: «Αφιερωμένη στον κόσμο γιατί παίξαμε όλοι μαζί, όπως παλιά»


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Δημήτρης Πρίφτης αφιέρωσε την μεγάλη νίκη στον κόσμο τονίζοντας πως έπαιξαν όλοι μαζί, όπως παλιά.

Έχοντας κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού η ομάδα του πήρε την μεγάλη νίκη στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια σε τελικό Κυπέλλου, ο επιτυχημένος κόουτς του Άρη μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας, στον οποίο και αφιέρωσε τη νίκη ενώ ευχαρίστησε κάποιους μεμονωμένους φιλάθλους του Άρη για την στήριξη που του δείχνουν.

Αναφερόμενος λοιπόν, αρχικά στη μεγάλη νίκη και την πρόκριση, τόνισε: «Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον κόσμο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και πιστεύω πως η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας. Θέλω να πω πως η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και, επειδή δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τον Γιούρι, πρέπει να του πω συγχαρητήρια.
Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο γιατί παίξαμε όλοι μαζί, όπως παλιά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Βασίλη Βουρτζούμη που μας λείπει πάρα πολύ και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας.
Είναι μία επιβράβευση και πιστεύω πως το άξιζαν τα παιδιά. Πολλές φορές ο κόσμος εκφράζεται αρνητικά, όταν δεν είμαστε όπως μας θέλει. Ωστόσο, αυτό το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες και για αυτό του αφιερώνουμε τη νίκη. Ευχαριστώ ορισμένους μεμονωμένους φιλάθλους που μου δείχνουν πάντα τη στήριξή του και τους εκτιμώ πολύ».

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για την τελευταία επίθεση και το νικητήριο καλάθι του Κάμινγκς, είπε: «Επιλέξαμε να ανοίξουμε το γήπεδο και να παίξαμε ένας εναντίον ενός ο Κάμινγκς. Θέλει και τύχη το ματς στο τέλος. Όπως δεν είχαμε στην Μπάνβιτ, είχαμε σήμερα(14/1)».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics