ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Τέλος από τον Απόλλωνα ο Μέξας


Με νέο προπονητή θα συνεχίσει την φετινή πορεία του ο Απόλλωνας Πάτρας καθώς η διοίκηση και ο Κώστας Μέξας έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο κοινής πορείας ο Κώστας Μέξας και ο Απόλλωνας δεν θα συνεχίσουν μαζί καθώς ο νεαρός προπονητής και η διοίκηση σε συνάντηση που είχαν σήμερα(9/1) το απόγευμα αποφάσισαν από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους. Πλέον, αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Μέξα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ο βασικότερος υποψήφιος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Απόλλωνα αναφέρει: «Η Διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Μέξα. Οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (09/01)έθεσαν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά δεδομένα και οδηγήθηκαν στο συναινετικό διαζύγιο.
Μετά από 15 μηνες κλείνει ένας κύκλος κοινής διαδρομής.

Με τον Κώστα Μέξα ο Απόλλων CARNA έφτασε σε σημαντικές νίκες και όλοι μαζί πετύχαμε τον περασμένο Απρίλιο τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία που φυσικά του πιστώνεται σε σημαντικό βαθμό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics