ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Λάρισα και στο... βάθος ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου


Η... καθυστερημένη σύσκεψη για τον χώρο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα(27/1) και προέκυψε πως θα γίνει στη Λάρισα αλλά αν αποδειχθεί πως το κλειστό της πόλης δεν πληροί τις προϋποθέσεις τότε Παναθηναϊκός Superfoods και Άρης θα παίξουν στο ΟΑΚΑ.

Ένα μήνα πριν την διεξαγωγή του τελικού για τον πρώτο τίτλο της σεζόν πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για να αποφασιστεί ποιο θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό με την παρουσία των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ και της ΕΟΚ.

Σύμφωνα λοιπόν, και με την ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ με την σύμφωνη γνώμη και του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη ο τελικός θα διεξαχθεί στη Λάρισα. Όμως, επειδή αναμένεται η επίσημη απάντηση της αστυνομίας για το κλειστό της πόλης πληροί όλες τις προϋποθέσεις αποφασίστηκε πως αν κριθεί ακατάλληλο τότε η “μάχη” του πρώτου τίτλου της σεζόν θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας, των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα.
Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics