ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΕΚ: Κάλεσμα στον κόσμο για Ζιέλονα


Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Basketball Champions League όμως στο παιχνίδι της Τετάρτης(25/1, 19:00) με την Ζιέλονα Γκόρα θέλει νίκη για να πάρει την απευθείας πρόκριση στην μεθεπόμενη φάση της διοργάνωσης και η ΚΑΕ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ του BCL να έχει επιτευχθεί όμως το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ζιέλονα Γκόρα για την αυλαία της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης δεν είναι αδιάφορο καθώς η Ένωση θέλει τη νίκη για να πάρει την απευθείας πρόκριση στην μεθεπόμενη φάση με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Εξαιτίας της μεγάλης σημασίας του αγώνα λοιπόν, η διοίκηση κάλεσε τους φιλάθλους της ΑΕΚ να δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μα΄ζι την απευθείας πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η αυλαία της κανονικής περιόδου στο Basketball Champions League πέφτει. Η «Βασίλισσα» εξασφάλισε ήδη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση (PLAY - OFFS Elimination Round), αλλά έχει ελπίδες για απευθείας πρόκριση στην μεθεπόμενη φάση με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Ως εκ τούτου, η συνάντηση της Τετάρτης (25/01/17, 19:00) με αντίπαλο την πολωνική Ζιελόνα Γκόρα είναι εξόχως σημαντική για την πορεία της ομάδας μας. Η νίκη είναι μονόδρομος.
Οι παίκτες της ΑΕΚ και η τεχνική ηγεσία καλούν τους φίλους της ΑΕΚ να σπεύσουν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και για άλλη μία φορά να δώσουν το έναυσμα για ακόμη μία επιτυχία, που θα φέρει τη «Βασίλισσα» ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο στόχο, ήτοι τη διάκριση στην Ευρώπη.
Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να τα προμηθευτούν είτε διαδικτυακά, είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Επίσης, επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΚ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).
- Online από αυτή τη σελίδα.
- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).
- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
  • Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics