ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

"Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τον Καρντόσο;

Η ιστοσελίδα της Παραγουάης, "Abc", ήταν αυτή που ανέδειξε τη Δευτέρα το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ για  τον  φορ του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο.

Η "Cardinal Deportivo" δίνει συνέχεια στο ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ για τον Όσκαρ Καρντόσο  με τον αντιπρόεδρο της ομάδας από την Ασουνσιόν να παραδέχεται τις κινήσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή:

"Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τον Καρντόσο; Δουλεύουμε αυτή την υπόθεση, βλέπουμε την πιθανότητα να ενισχύσει την ομάδα μας. Αλλά, ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το να φέρεις έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου διαμετρήματος σου δίνει περισσότερο πρεστίζ", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Λιμπερτάδ, Ρουμπέν ντι Τόρε.

Τις επαφές παραδέχθηκε και ο συνεργάτης του Πέδρο Αλδάβε (σ.σ ατζέντης του Καρντόσο), Καρίμ Σαλομόν με δηλώσεις του στο ίδιο Μέσο της Παραγουάης: "Ξέρω ότι μίλησαν μαζί του (σ.σ η Λιμπερτάδ με τον Καρντόσο). Αλλά, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Έχει συμβόλαιο στην Ελλάδα και είναι πολύ υψηλό. Δεν ξέρω εάν η Λιμπερτάδ ή άλλη ομάδα μπορούν να ανταγωνιστούν το ύψος του συμβολαίου".


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics