ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Παναθηναϊκός: Πρωτοπορεί ξανά με το PAO BC SUPERFOODS MATCHPROGRAM (photo)


Για άλλη μια φορά η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods πρωτοπορεί καθώς πλέον οι φίλαθλοι και κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει και την εφαρμογή Match Program μέσω των κινητών και των Android συσκευών.

Σε άλλη μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσιάζοντας την εφαρμογή Match Program.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Πρωτοπορεί και πάλι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσιάζοντας την εφαρμογή MatchProgram, διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές.

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις και άρθρα για την αγαπημένη σας ομάδα, να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της Euroleague, τα αποτελέσματα των αγώνων και του κάθε παίκτη ξεχωριστά, τη βαθμολογία της διοργάνωσης, την προϊστορία των αναμετρήσεων και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε πριν το γήπεδο εύκολα και γρήγορα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να τα έχετε όλα τα παραπάνω στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας, είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή «PAO BC SUPERFOODS MATCHPROGRAM», από εδώ:
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics