ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση-απάντηση του Ολυμπιακού για την δικαίωση του Παναθηναϊκού


Το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τελεσίδικα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας στον Μάνο Παπαδόπουλο και ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε με ειρωνεία στην απόφαση του δικαστηρίου.

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού Superfoods και η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε με μια δόση ειρωνείας στην δικαίωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος είχε την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και να προχωρήσει στις απαιτούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο στο ¨club¨ των ευρωπαίων ιδιοκτητών Κ.Α.Ε., περιμένουμε δε με προσμονή να ακούσουμε τις σκέψεις του για την πρόοδο του αθλήματος και το όραμά του για την Ελληνική καλαθοσφαίριση.
Υ.Γ. Επίσημα Πρακτικά ΔΣ του ΕΣΑΚΕ της 25.10.2016 : «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιοκτήτης είμαι εγώ … και να καταγραφεί στα Πρακτικά».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics