ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Στην Πάτρα το «Basket Αγάπης»

Μετά την Λευκάδα, τα Τρίκαλα και το Λαύριο, η Πάτρα θα είναι ο επόμενος σταθμός του “Basket Αγάπης” της εκστρατείας στήριξης του ΕΣΑΚΕ σε οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

Για άλλη μια χρονιά ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, την Stoiximan.gr στηρίζουν ανθρώπους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη με την εκστρατεία στήριξης “Basket Αγάπης”. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα πηγαίνει στην Πάτρα με αφορμή το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ όπου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μητροπόλεως "Το κελάρι της αγάπης" και την Τράπεζα τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:«Το BASKET ΑΓΑΠΗΣ συνεχίζει το ταξίδι του στις πόλεις της STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE, με την Πάτρα να αποτελεί τον τρίτο σταθμό της εκστρατείας που σκοπό έχει τη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR, με την υποστήριξη του Προμηθέα Πάτρας, του Δήμου Πατρέων και της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, θα σας περιμένουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Κ.Γ.Δ. Τόφαλος από τις 10:00 π.μ. πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τις προσφορές σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μητροπόλεως "Το κελάρι της αγάπης" και την Τράπεζα τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας BASKET ΑΓΑΠΗΣ, ο 16χρονος αθλητής των ακαδημιών της πατρινής ομάδας, Χρυσόστομος Σανδραμάνης θα σουτάρει τρεις βολές στο ημίχρονο του αγώνα. Για κάθε εύστοχη βολή του παίκτη, ο Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος, STOIXIMAN.GR θα προσφέρει ένα ποσό που θα διατεθεί στην αγορά τροφίμων. Στη συνέχεια, ο Κίκι Κλαρκ από τον Προμηθέα Πάτρας και ο Απόλλωνας Τσόχλας του ΠΑΟΚ θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και σε περίπτωση που ευστοχήσουν μία φορά το συνολικό πόσο θα διπλασιαστεί!

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας BASKET ΑΓΑΠΗΣ και σκόραρε το δικό σου τρίποντο με την υποστήριξη των αθλητών μας και την προσφορά σου σε τρόφιμα για τους συναθρώπους μας!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics