ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ των Special Olympics ο Παναθηναϊκός (photos)


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζει να δείχνει το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο ανταποδίδοντας την “επίσκεψη” των Special Olympics στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή των “πράσινων” στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα μπάσκετ του οργανισμού.

Αθλητές των Special Olympics βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν το παιχνίδι του Εξάστερου με τον Απόλλωνα Πάτρας και σήμερα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού Superfoods να ανταποδώσει την “επίσκεψη” καθώς μέλη του εφηβικού τμήματος της PAO BC Academy παραβρέθηκαν στις αθλητικές εκδηλώσεις των Special Olympics, που έλαβαν χώρα σήμερα (30/11) το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Τσαρτσαρή και Γιάννη Σιούτη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συμμετέχει ενεργά –και- μέσω των Ακαδημιών της στον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics,στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της FIBA EUROPE και των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας.
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του εφηβικού τμήματος της PAO BC Academy παραβρέθηκαν στις αθλητικές εκδηλώσεις των Special Olympics, που έλαβαν χώρα σήμερα (30/11) το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού μαζί με τους  προπονητές της Ακαδημίας Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Τσαρτσαρή και Γιάννη Σιούτη. Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν επίσης ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Διονύσιος Κοδέλλας, ο πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού, Σπύρος Ν. Πολλάλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος. Οι νεαροί αθλητές της PAO BC Academy συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης «πέντε εναντίον πέντε» και «τρεις εναντίον τριών» μαζί με τα παιδιά της ομάδας των Special Olympics Hellas (σε μεικτές ομάδες), προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που βρισκόμαστε εδώ και εκπροσωπούμε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε αυτές τις τόσο σημαντικές εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Special Olympics 2016... Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντοτε  δίπλα στην προσπάθεια των Special Olympics στηρίζοντας το σημαντικό έργο τους», δήλωσε ο υπεύθυνος ατομικών προπονήσεων της PAO BC Academy, Κώστας Τσαρτσαρής.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα (28/11) 44 Αθλητές των Special Olympics Hellas έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, ως προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κάτι που αναμένεται να γίνει και σε άλλους αγώνες της σεζόν».
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics