ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου !


Ντέρμπι “αιωνίων” έφερε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και έτσι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods ενώ ο Άρης θα παίξει με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι “αιωνίων”. Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ ενώ δύο μέρες νωρίτερα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου ο Άρης θα παίξει με την ΑΕΚ στο “Nick Galis Hall” για το “εισιτήριο” του τελικού.

Αμέσως μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, μιλώντας για τα δύο παιχνίδια και ζήτησε την βοήθεια όλων για να διεξαχθούν... ήρεμοι αγώνες: «Να γίνει μια μεγάλη γιορτή. Να σταματήσουν οι γκρίνιες που έχουμε συνήθως και δημιουργούν απογοήτευση και σε εμάς και στο φίλαθλο κόσμο. Καλή επιτυχία σε όλους, να έχουν υγεία όλοι. Εμείς ελέγχουμε όλοι εμείς τα παιχνίδια... Ο κόσμος μας... Είναι κρίμα να ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο κάθε φορά, πού θα γίνει ο τελικός. Ευκαιρία να δείξουμε τον πολιτισμό μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, ο οποίος τόνισε: «Στο χέρι μας είνα να φροντίσουμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε αρνητικά γεγονότα. Ο γηπεδούχος έχει τους δικούς του φιλάθλους, δεν θα υπάρουν αντίπαλοι, κακό, αλλά δυστυχώς αναγκαίο».

Κατόπιν, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μιλώντας για το αποτέλεσμα της κλήρωσης ανέφερε: «Είναι το συνηθισμένο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια για την ΑΕΚ. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να είμαστε εμείς νικητές και να πάμε στον τελικό. Καλή τύχη σε όλους!».

Ενώ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης, τόνισε: «Θα είναι δύσκολη η αναμέτρηση αυτή. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι πέρυσι. Εμείς έχουμε τα προβλήματά μας. Πιστεύω πως εκείνη την ημέρα η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Είναι ευκαιρία για εμάς. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ένας στόχος, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε... Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics