ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις οφειλές στον Ερασιτέχνη


Την απάντησή της σε σημερινό(2/11) δημοσίευμα για οφειλές της στον Ερασιτέχνη έδωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την δική της θέση η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods απάντησε σε σημερινό δημοσίευμα, το οποίο υποστήριζε πως η ΚΑΕ έχει οφειλές στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα σχετικά με οφειλές της στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, θα ήθελε ρητώς να δηλώσει ότι από την εποχή απόσχισης του τμήματος μπάσκετ το 1987, υπήρξε και εξακολουθεί να είναι απόλυτα συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις της. Κάθε χρόνο τυπικά καταβάλλει τα ποσοστά που της αναλογούν βάσει νόμου και επιπροσθέτως, πέρα από τη στήριξη σε προσωπικό επίπεδο, η ΚΑΕ στηρίζει τον Ερασιτέχνη και με επιπλέον οικονομική ενίσχυση.
Βάσει των παραπάνω, θα αναμέναμε όλες οι πρώην διοικήσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και η νυν, να έχουν ήδη προβεί σε διάψευση του σχετικού δημοσιεύματος, πάραυτα τις καλούμε να το πράξουν έστω τώρα.
Σχετικά με τις καθυστερήσεις και οφειλές της ΠΑΕ, το θέμα δεν μας αφορά και συνεπώς δεν σχολιάζουμε».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics