ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Βασιλειάδης νέος υφυπουργός Αθλητισμού!

Ανακοινώθηκε επισήμως το νέο Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να ορίζεται Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμούς, με τον Σταύρο Κοντονή να αναβαθμίζεται καθώς είναι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας!

Ποιός είναι όμως ο “αδιάφθορος” -όπως τον αποκαλούν όσοι τον γνωρίζουν καλά- Γιώργος Βασιλειάδης;

Ο 39χρονος δικηγόρος αναλαμβάνει για πρώτη φορά κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο και φυσικά πρόκειται να αναβάθμιση καθώς έως τώρα είχε τον ρόλο του γενικού γραμματέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Συγκεκριμένα είχε αναλάβει το συντονισμό των ελεγκτικών σωμάτων με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς, παρέχοντας σχετικές οδηγίες και συστάσεις.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης γεννήθηκε στον Πειραιά, το 1978. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και στις Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Strathchyde της Γλασκώβης. Είναι μάχιμος δικηγόρος. Από το 2004 διατηρεί δικό του γραφείο και ειδικεύεται στο Εμπορικό Δίκαιο.

Επίσης, είναι αναπληρωτής συντονιστής του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Να τονιστεί ότι στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπου ανήκει και ο αθλητισμός, το χαρτοφυλάκιο πήγε στην γνωστή ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου!

Από κει και πέρα φυσικά ενδιαφέρον παρουσιάζει και η... αλλαγή πόστου στον Σταύρο Κοντονή. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θεωρεί άκρως πετυχημένη την θητεία του πολιτικού από την Κεφαλλονιά όσο αφορά την παρουσία του στο αθλητικό χαρτοφυλάκιο (κυρίως στα θέματα διαφθοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο) και για τον λόγο αυτό τον αναβάθμισε δίνοντας του το Υπουργείο Δικαιοσύνης! Μένει πλέον να δούμε το πως θα χειριστεί από την νέα του θέση ο κ. Κοντονής και τα θέματα του ποδοσφαίρου που έχουν άμεσα να κάνουν με την δικαιοσύνη!

filathlos.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics