ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Σάσαρι


Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς μπαίνει και πάλι ΑΕΚ καθώς ακολουθεί με το παιχνίδι με την Σάσαρι την Τρίτη(8/11, 21:00) για το οποίο μπορούν να προετοιμάζονται οι φίλαθλοι της Ένωσης αφού “κυκλοφόρησαν” τα εισιτήρια του αγώνα.

Μετά την ήττα από την Μπεσίκτας στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη μέσα στο “σπίτι” της για να μην μπει σε περιπέτειες στην πορεία της στο Basketball Champions League και για το θετικό αποτέλεσμα υπολογίζει πολύ και στη βοήθεια του κόσμου της ομάδας. Οι φίλαθλοι της “βασίλισσας” μπορούν να προετοιμάζονται για το μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η προσπάθεια της «Βασίλισσας» για διάκριση στο Basketball Champions League συνεχίζεται.
Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τρίτη (08/11) και ώρα 21:00 τη Ντιναμό Σάσαρι, όπου η νίκη είναι επιτακτική προκειμένου για την επίτευξη των στόχων της. Η παρουσία του κόσμου για άλλη μια φορά θεωρείται επιβεβλημένη.
Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας καλούν τους φίλους της ομάδας να επαναλάβουν την στήριξη της αναμέτρησης με Μπεσίκτας και να σπεύσουν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο δρόμος της ευρωπαϊκής καταξίωσης και επιστροφής στις κορυφές είναι μακρύς και σ’ αυτή τη διαδρομή απαιτείται να παραμείνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω Διαδικτύου (viva.gr), ενώ ανήμερα του αγώνα τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη.
Υπενθυμίζεται, ότι πρόσβαση με εισιτήριο έχουν άτομα από 11 ετών και πάνω. Είναι αναγκαίο οι φίλοι της ΑΕΚ να μην καταφθάνουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή καθώς παρατηρείται συνωστισμός και συνεπώς καθυστέρηση στις εισόδους.
Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793,
(είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-18:00).
- Online από αυτή τη σελίδα.
- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).
- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
  • Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics