ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Γκιστ, φόβοι για ζημιά


Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιστρέφει στην Αθήνα με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το μεγάλο “διπλό” με την Ρεάλ και με μεγάλη αγωνία για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μαδρίτης. Υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ζημιά.

Ήταν 7:32 πριν τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι στην Μαδρίτη ο Τζέιμς Γκιστ ενώ βρισκόταν κάτω από το καλάθι της Ρεάλ σε μια διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και αποχώρησε από το παρκέ για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος από τους Σίνγκλετον και Λούντζη. Μετά το τέλος του αγώνα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μαδρίτης όπου υπεβλήθη σε διαγνωστικό και ακτινολογικό έλεγχο στο ισχίο και στη λεκάνη. Ξεκάθαρη εκτίμηση για τον τραυματισμό του δεν υπάρχει όμως στον Παναθηναϊκό Superfoods υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί ζημιά ωστόσο θα περιμένουν όλοι ως αύριο όταν με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Το μόνο σίγουρο είναι πως χάνει το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής(18/11) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods ευχαρίστησαν τους ιθύνοντες της Ρεάλ γιατί κινητοποιήθηκαν άμεσα και παρείχαν μεγάλη βοήθεια στον Τζέιμς Γκιστ καθώς έτρεξαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics