ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Λυκογιάννης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο»


Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποίησε καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ για 30 λεπτά και ο Άρης Λυκογιάννης είχε κάθε λόγο να δηλώνει ικανοποιημένος.

Οι Ροδίτες δεν ήταν τόσο απειλητικοί όσο με τον Ολυμπιακό όμως κατάφεραν να μην επιτρέψουν στους “πράσινου” να ξεφύγουν και παρέμειναν κοντά πραγματοποιώντας ανταγωνιστικοί εμφάνιση. Ο κόουτς του Κολοσσού, λοιπόν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την καλή εμφάνιση της ομάδας του αλλά και την συνέχεια και το δύσκολο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας.

Αναφερόμενος λοιπόν, στο σημερινό(13/11) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή που έχει κάνει έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αμύνεται και πιστεύω ότι εμείς σε αυτό τα πήγαμε καλά. Αν δούμε πόσο χαμηλά κράτησε τις τελευταίες ομάδες με τις οποίες έπαιξε θα το καταλάβουμε. Λειτουργήσαμε πολλά και στην κυκλοφορία της μπάλας και στα ελεύθερα σουτ και πήγαμε καλά και στα ποσοστά μας, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και κέρδισε δίκαια. Τώρα πρέπει να αποφορτιστούμε και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Δόξα, το οποίο θα είναι δύσκολο αλλά και πολύ σημαντικό για μας».

Παπαδάκης: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα»

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδάκης που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό Superfoods δίνοντας και εκείνος το παρών στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα(13/11). Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, είπε: «Ήρθα πάλι σε ένα γνώριμο γήπεδο, είδα πολλούς γνώριμους ανθρώπους και παλιούς συμπαίκτες φέτος όμως πήγα στον Κολοσσό και πλέον υποστηρίζω την ομάδα του Κολοσσού».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics