ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Το «Basket Αγάπης» πάει Λαύριο


Μετά την πρεμιέρα της στη Λευκάδα στην 8η αγωνιστική η εκστρατεία αλληλεγγύης του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan.gr, “Basket Αγάπης” συνεχίζεται στο Λαύριο όπου θα βρεθεί στον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό Superfoods την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Για άλλη μια χρονιά συνεχίζεται η εκστρατεία ενίσχυσης οικογενειών και ιδρυμάτων που έχουν ανάγκη από τον ΕΣΑΕΚ και τον μεγάλο χορηγό της Basket League και μετά την προχθεσινή(25/11) πρεμιέρα της στην Λευκάδα όπου συγκεντρώθηκε το συνολικό πόσο των 5.500 €, τα οποία διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσω αγοράς τροφίμων και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Λευκάδας τώρα πάει στο Λαύριο.

Την 9η αγωνιστική της Basket League το “Basket Αγάπης” θα βρίσκεται στο Λαύριο όπου την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods. Εν τω μεταξύ, με την ανακοίνωση του επόμενου σταθμού της εκστρατείας ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της εκδήλωσης, όπως τον Πρόεδρο της Δόξας Λευκάδας κ. Σταύρο Κουκουμπρή, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και το προσωπικό της ΚΑΕ, τον Δήμο Λευκάδας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Δρακονταείδη και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για προσφορά τροφίμων.

Στο βίντεο του ΕΣΑΚΕ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την χαρά με την οποία οι παίκτες της ΚΑΕ Δόξας Λευκάδας αγκάλιασαν την προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη:


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics