ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Basket League


Αλλαγές στο πρόγραμμα της Basket League και συγκεκριμένα σε τέσσερις αγώνες της 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η διοργανώτρια αρχή της μεγάλης κατηγορίας των Ανδρών ανακοίνωσε αλλαγές στις μέρες και τις ώρες τεσσάρων παιχνιδιών. Πρόκειται για τον αγώνα της Κύμης με τα Τρίκαλα στην προσεχή 5η αγωνιστική, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Κολοσσό στην 6η αγωνιστική αλλά και τους αγώνες του Λαυρίου με τον Ολυμπιακού και του Άρη με τον Παναθηναϊκό Superfoods στην 7η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της STOIXIMAN.GR Basket League:
* Η αναμέτρηση Κύμη Seajets – Τρίκαλα Bc Aries της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/11 αντί για το Σάββατο (5/11) που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 19:00 στο Κ.Γ. Χαλκίδας και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

* Η συνάντηση Παναθηναϊκός Superfoods – Κολοσσός H Hotels της 6ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/11 με ώρα έναρξης τις 17:00 αντί για τις 17:30, που είχε αρχικά οριστεί, στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το NOVASPORTS2HD.

* Η αναμέτρηση Λαύριο DHI – Ολυμπιακός της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21/11 με ώρα έναρξης τις 17:00 αντί για τις 17:30, που είχε αρχικά οριστεί, στο Κ.Γ. Λαυρίου και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την NOVASPORTS3HD.

* Η συνάντηση Άρης – Παναθηναϊκός Superfoods της 7ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/11 με ώρα έναρξης τις 19:00, αντί για τις 20:30, που είχε αρχικά οριστεί, στο Αλεξάνδρειο και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το NOVASPORTS2HD».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics