ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολη η συνάντηση των 4 «μεγάλων» - Επαφές για restart του πρωταθλήματος

Φαίνεται πως άμεσα θα έχουμε εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απόπειρα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη πέφτει στο κενό, καθώς δεν ήταν δυνατό να εξασφαλιστεί η παρουσία όλων.

Για την ώρα, ο Κύπριος παράγοντας θα παραμείνει στην πατρίδα του και έχει ρίξει όλο το βάρος στην ανεύρεση του προσώπου που θα ηγηθεί της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και των ατόμων που θα τον πλαισιώσουν.

Όσο για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα; Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα υπάρξει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο και το πιθανότερο είναι να αρχίσει εκ νέου στις 26-27 Νοεμβρίου με τους αγώνες της ενδέκατης (κι όχι της δέκατης) αγωνιστικής. Στον αέρα είναι και η επανέναρξη της Football League, που ήδη άρχισε πολύ καθυστερημένα.

«Έχω την εντύπωση πως το πρώτο θέμα της εβδομάδας, "Κύπρος και Στοίχημα" έκλεισε καλά. Απομένουν τα θέματα της Ελλάδας που είναι η ολοκλήρωση των επαφών για νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και restart του πρωταθλήματος» έγραψε στο Facebook ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics