ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Ούσακ Σπορτίφ (photo)


Μετά την χθεσινή(22/10) μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη στον ΠΑΟΚ “πιάνουν” δουλειά για τον πρώτο εντός έδρας φετινό ευρωπαϊκό αγώνα με την Ούσακ Σπορτίφ την Τρίτη(25/10, 19:00) και το ίδιο μπορούν από αύριο να κάνουν και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου καθώς ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων.

Μπορεί όλοι να μιλούν ακόμα για το χθεσινό πρώτο φετινό ντέρμπι των δύο “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης όμως ο νικητής ΠΑΟΚ καλείται να το αφήσει από σήμερα κιόλας πίσω του και να επικεντρωθεί στην Ούσακ Σπορτίφ και τον πρώτο του φετινό εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα. Το ίδιο όμως, μπορούν να κάνουν και οι φίλαθλοί του καθώς η ΚΑΕ ενημέρωσε πως από αύριο Δευτέρα(24/10) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τρίτης στην Πυλαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2016 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Muratbey Usak Sportif, τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, για το Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στις 7μ.μ. στο PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Muratbey Usak Sportif διατίθενται από ΤΩΡΑ από το online δίκτυο τηςTickethour και από τη Δευτέρα, από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και από τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ισχύουν και στους αγώνες της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Muratbey Usak Sportif είναι…

ΤΙΜΗ 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€
108, 109, 110, 111
25€
VIP 1,2,5
50€
VIP GOLD
100€
VIP LOUNGE

Ισχύουν και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά)

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…
PAOK Sports Arena
Δευτέρα (24/10): 10:00-19:00
Τρίτης (25/10): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics