ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Oμάδα από τις Σέρρες προελαύνει με προπονητή γένους... θηλυκού! (pics)

Πρωτοπόρος ο Οινουσιακός Οινούσας ο οποίος προσέλαβε προπονητή γένους θηλυκού. Πρόκειται για την 20χρονη Χριστίνα Μπενάκη, η οποία είναι ο φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Σερρών και φυσικά με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Η γλυκύτατη Χριστίνα κατάγεται από το Αλιβέρι Εύβοιας και όπως μας εκμυστηρεύτηκε η ίδια, ο πατέρας της, λάτρης της στρογγυλής θεάς, είναι ο ηθικός αυτουργός, αφού την μύησε και της μετέδωσε την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Η ίδια μιλάει και αγαπάει με πάθος το ποδόσφαιρο και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά, σ’ αυτό το κατ’ εξοχήν ανδροκρατούμενο άθλημα.

Τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις αλάνες του Αλιβερίου παίζοντας συνήθως με αγόρια, αφού δεν υπήρχε γυναικεία ομάδα, ενώ ως προπονήτρια πρωτοασχολήθηκε λίγο πριν μετακομίσει λόγω σπουδών στις Σέρρες, με την παιδική ομάδα του Ταμυναϊκού Αλιβερίου.

Στις Σέρρες, δέχθηκε την πρόταση από τον πρόεδρο του Οινουσιακού, Παναγιώτη Κατσαμπάκη, μια πρόκληση για την ίδια, όπως μας την χαρακτήρισε και δεν το σκέφτηκε και πολύ για να απαντήσει θετικά, αφού η πρόταση αυτή της δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όχι μόνο την αγάπη της και το πάθος για το ποδόσφαιρο, αλλά και τις γνώσεις που απέκτησε και τις ικανότητες που διαθέτει.

Εμείς να ευχηθούμε στην γλυκύτατη Χριστίνα κάθε επιτυχία στο δύσκολο ομολογουμένως έργο της.


Πηγή: serresgoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics