ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Έξαλλοι με Κούγια στον Παναθηναϊκό!

Οι Πράσινοι απάντησαν στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα...

Στον Παναθηναϊκό δεν είδαν με καλό μάτι την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας, στην οποία καταφερόταν κατά των Καραμάνη και Σπανέα, αναφέροντας για τον δεύτερο πως στο παρελθόν είχε σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Δημήτρη Σαραβάκου (όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό) πέντε μέτρα έξω από την περιοχή.

Κύκλοι των Πρασίνων απάντησαν χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του κ. Κούγια «παραμύθια» και υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που συγκεκριμένο σφύριγμα.

Αναλυτικά, η θέση του Τριφυλλιού:

"Δεν του τα είπαν καλά τα παραμύθια του Κούγια και είπε το... ποίημα για πέναλτι εκτός περιοχής που κέρδιζε άλλη ομάδα και όχι ο Παναθηναϊκός.

Αλλά και για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνιζόταν στην ομάδα μας τη σεζόν που ανέφερε. Ας μάθει καλά το παραμύθι προτού ξαναμιλήσει για μας"...

Ιδού και η ανακοίνωση της ΑΕΛ που... προκάλεσε την οργή των Πρασίνων:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει την σημερινή ΚΕΔ και θεωρεί πως νομιμοποιείται απολύτως να προχωρά σε ορισμούς διαιτητών, οι οποίοι μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται άκρως επιτυχημένοι. Είναι άλλωστε προφανές, πως η διαφορετική εικόνα που προκύπτει για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα των διαιτησιών και στις συμπεριφορές των ίδιων των διαιτητών. Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος, όψιμοι εξυγιαντές τύπου Καραμάνη και Σπανέα, ο οποίος έχει στερήσει πρωτάθλημα από ομάδα - υποδεικνύοντας πέναλτι σε βάρος του Πανιωνίου σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε ανατροπή του Σαραβάκου πέντε μέτρα έξω απ' την περιοχή (!!!) - να απαλλάξουν απ' την παρουσία τους το ποδόσφαιρο, μήπως βρει κάποια στιγμή τον δρόμο του.»

Πηγή; sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics