ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Άρης: Πρόστιμο σε όλους και στην... έξοδο Μαρμπλ και Μπάκνερ


Οι τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και κυρίως το χθεσινό(22/10) χαμένο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Nick Galis Hall” έφεραν πρόστιμο και αλλαγές παικτών στον Άρη.

Ήδη από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και την ήττα στην Κρήτη είχε αρχίσει η δυσαρέσκεια για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και την παρουσία ορισμένων παικτών, οι οποίοι είναι γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει τα αναμενόμενα. Μετά το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λοιπόν, η δυσαρέσκεια αυξήθηκε και σε συνδυασμό με τι αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας ήρθε η ώρα των εξελίξεων.

Σήμερα(23/10) λοιπόν, πριν την έναρξη της προπόνησης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο μέλη της διοίκησης με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους Έλληνες παίκτες της ομάδας (Ξανθόπουλος, Μούρτος, Σίμτσακ, Τσαϊρέλης, Ζάρας, Καββαδάς, Φλιώνης και Πουλιανίτης). Στη συνάντηση εκδηλώθηκε η δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του Άρη και φυσικά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και από το Ρέθυμνο και από αυτήν προέκυψε πως η διοίκηση αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο τον μισθό ενός μήνα σε όλο το προπονητικό τιμ και τους παίκτες.

Παράλληλα, οι εδώ και μέρες σκέψεις για την αποχώρηση κάποιων παικτών είναι πια οριστική απόφαση. Συγκεκριμένα, οι Έρικ Μπάκνερ και Ντέβιν Μαρμπλ που δεν βοήθησαν έως τώρα θα δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου και ήδη αναζητούνται οι αντικαταστάτες του με μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Πρίφτη και της διοίκησης να είναι η επιστροφή στην ομάδα των Οκάρο Ουάιτ που “κόπηκε” από τους Μαϊάμι Χιτ και του Τζέρελ ΜακΝιλ, οι οποίοι πέρυσι ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές του Άρη.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics