ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Έξι μήνες εκτός ο Σανικίτζε, πάει για παίκτη ο Άρης


Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκαν καθώς υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Θα πάρει παίκτη για να τον αντικαταστήσει ο Άρης.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ ήταν ιδιαίτερα άτυχος καθώς ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα με τα Τρίκαλα για την πρεμιέρας της Basket League τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από το παρκέ. Από την αρχή όλοι στον Άρη φοβήθηκαν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Σανικίτζε υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τέντοντα.

Σήμερα(9/10)το πρωί λοιπόν, υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό του Άρη και ορθοπεδικό Χειρουργό, Δρ. Νικόλαο Κουκουλιά, στην κλινική “Αγιος Λουκάς” και η πρώτη ιατρική εκτίμηση αναφέρει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες. Η ΚΑΕ Άρης ήταν στο πλευρό του Γεωργιανού και του ευχήθηκε περαστικά ενώ με δεδομένο ότι ο Σανικίτζε θα σχεδόν όλη τη σεζόν η διοίκηση και ο Δημήτρης Πρίφτης θα προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη προκειμένου να τον αντικαταστήσουν και να μην υπάρξει σημαντικό κενό στην ομάδα.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics