ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της ευρωπαϊκής... πρεμιέρας με Ζολνόκι


Μετά την πρεμιέρα της στη φετινή Basket League η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα και την πρώτη της συμμετοχή στο Basketball Champions League της FIBA και το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι φίλαθλοί της καθώς κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Ζολνόκι.

Μετά και τον σημερινό(15/10) “περίπατο” με το Λαύριο στην Ένωση επικεντρώνονται στον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα, στον οποίο υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Ζολνόκι για την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League και σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης για το παιχνίδι μπορούν από απόψε να προετοιμάζονται και οι φίλαθλοι της ομάδας καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Ποδαρικό στην Ευρώπη πραγματοποιεί η «Βασίλισσα» την ερχόμενη Τρίτη (18/10).
Στο Basketball Champions League αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη Ζολνόκι, με τις φανέλες του Γιώργου Αμερικάνου και του Γιώργου Τρόντζου να τη συντροφεύουν από ψηλά και να την καθοδηγούν προς την αυτονόητη επιτυχία.
Η διάκριση στην Ευρώπη αποτελεί ξεκάθαρο στόχο της ΑΕΚ, μόνο που για να συμβεί αυτό καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τη δική τους δυναμική «πρεμιέρα», ακόμη πιο έντονη κι από την αποψινή σπουδαία υπέρ Τρόντζου βραδιά, και να στείλουν άπαξ μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι πριν από λίγο ξεκίνησε (διαδικτυακά) η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης.
Τιμές εισιτηρίων: 5€, 15€, 25€, 60€, 100€
Υπενθυμίζεται, ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα πωλούνται εισιτήρια Διαρκείας από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο ΟΑΚΑ.

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα 
http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.
https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/
Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, από την Δευτέρα 17 Οκτώβριου , τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, 10:30-18:00).
- Online από αυτή τη σελίδα.
- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).
- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
  • Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics