ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Σαρλερουά στο Βέλγιο


Λίγο πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Βέλγιο όπου αύριο(25/10, 21:30) το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Σαρλερουά η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους που θέλουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Σαρλερουά για τα εισιτήρια του αγώνα.

Φίλαθλοι της Ένωσης από την Ελλάδα, το Βέλγιο αλλά και άλλες περιοχές είχαν προ ημερών υποβάλλει αίτημα στην ΚΑΕ για την παρουσία τους στο αυριανό παιχνίδι με την Σαρλερουά και σήμερα λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας η διοίκηση ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Σε λίγες ώρες η αποστολή της «Βασίλισσας» θα αναχωρήσει για Σαρλερουά.
Το ενδιαφέρον από πλευράς φίλων της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση είναι έντονο, ως εκ τούτου σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Proximous Spirou, η ΑΕΚ B.C. μερίμνησε για τη διασφάλιση εισιτηρίων της αναμέτρησης της Τρίτης (25/10, 21:30: ώρα Ελλάδος, 20:30: ώρα Βελγίου) για τους οπαδούς, που υπέβαλαν -προ ημερών- σχετικό αίτημα από Ελλάδα, Βέλγιο, ή άλλες περιοχές της Ευρώπης. Τα εισιτήρια αυτά και ΜΟΝΟ θα διατεθούν το πρωί της Τρίτης στο Van der Valk Hotel Charleroi Airport.
Για την ομαλή διαχείριση της όλης κατάστασης και τις τελευταίες λεπτομέρειες βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο ο Ηλίας Μπόβαλης, Διευθυντής του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ B.C.
Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν πρόσβαση στη «zone bleue supérieure» του RTL Spiroudome».

Επιμέλεια: Μίρκα ΜπούραΔημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics